La diada de Catalunya a Brisbane, Austràlia

Hem celebrat la diada de Catalunya a Brisbane, Austràlia, i us podem dir que tenim una familia catalana gegant a Brisbane. Visca Catalunya.

És simplement màgic que la comunitat catalana arribi lluny, pero lluny d’aquesta manera. He de dir que l’hem celebrat el dia 10 de setembre (diumenge) ja que a Brisbane no tenim festa el dia 11 de setembre.

L’Eva ha treballat i jo (CarIes) he arribat tard. Pero no vol dir que no ho sentim, de fet, és màgic que la gent valori el que representa el dia tot i ser tan lluny de casa.

La nostra concentració ha estat just sota l’Story Bridge (el pont més gran de Brisbane), el qual té un parc bastant gran amb zones de picnic.

Com podeu veure a les fotografies de la Bet hem fet de tot (també tenim un grup al Facebook per si mai veniu a Brisbane). Hem començat amb la creu que serà representada a Barcelona durant la diada i fins i tot, hem fet un pilar!! Si és que estem com a casa eh!

Quan he arribat ja quedava poc a fer pero hem acabat un grupet a South Bank fent una bona cervesa i parlant de tot, ara bé, del SI gegantí que tindrem el proper 1 d’Octubre no ens n’ha tret ningú.

Després de la Diada de Catalunya…

El dia 30 de setembre tenim la primera calçotada a Brisbane i segurament a tot Austràlia i us ho explicarem tot, que jo sóc de Valls i una CALÇOTADA ha de ser BRUTAL!

Esperem que la diada a Barcelona i a tots els llocs on els catalans ho celebreu sigui igual de màgic i de bonic. Bona diada a tots catalans i catalanes!

Visca Catalunya

No vull acabar sense desitjar la millor de les sorts de cara l’empenta final que tenim com a poble i espero que tothom valori l’oportunitat que tenim. Estem davant les portes d’un món nou i ple de reptes, no serà fàcil, pero tampoc serà difícil si ho fem junts.

Visca Catalunya from Brisbane.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *