Byron Bay, el paradís hippie aussie

Byron Bay és aquell petit poble conegut a tot el món com la capital hippie del món i no s’equivoquen en res, és el paradís hippie australià que t’acaba enamorant.

Situada a 165 km de casa, Byron Bay és un petit poble a la costa amb uns 5.000 habitants (Entre ells la Elsa Pataky i el Thor (actor de cinema)) i només entrar-hi t’enamora, pero cada cop que hi vas, només penses en quedar-se a viure en una caseta i anar descalç tot el dia.

Va, ara ja seriosament. Què és Byron Bay? Que hi ha? Doncs fora bromes, és un petit poble ubicat a la platja on hi trobem descans, bon rotllo i molta natura, com en tota Austràlia.

Platja, caminades per les botigues boniques i hippies, menjar bo, música en directe a tot arreu i gratis, vistes de cinema, parcs naturals que et porten al far més conegut de New South Wales…

Veure dofins, balenes (quan és temporada migratoria), milers d’ocells, kangaroos i si tens sort koales (encara no n’hem vist cap en estat salvatge) és l’art diari a Byron Bay.

Nosaltres i vam anar durant el passat Nadal. Va ser un Nadal a la australiana. Vam agafar un Airbnb (molt al estil del poble), vam visitar The Farm (una granja molt gran a l’entrada de Byron), anar a la platja de gossos (gegantina), i vam gaudir d’estar en familia, en ple estiu, a l’altre punta del món.

Llocs de visita obligada de Byron Bay:

  • Platja principal (zona de gespa amb música cada tarda a la posta de sol)
  • Platja de gossos (si tens gos)
  • Carrers principals amb botigues molt al estil del poble
  • Far de Byron Bay
  • Mirador just davant del far amb passarel·la flotant
  • Camí de Byron Bay al far
  • The Farm (granja)
  • Fer curs de Surf

Crec que hem estat més de cinc cops a Byron Bay i hi tornarem uns altres cinc en breus, quina bona vida s’hi respira.

I sincerament, viatjar és amor i si caus a Byron Bay encara més, quin booooon rotllo aporta el poblet.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *