Benvinguts!

Sempre hi ha un inici, un lloc on tot comença i on no hi ha marxa enrere. Nosaltres som l’Eva, la Lluna i en Carles i us volem compartir/explicar la nostra aventura. Benvinguts a casa

Per què la volem compartir ara?

La Eva, la Lluna i en Carles

Doncs és fàcil de respondre. Després de cert temps vivint fora de casa ja podem dir que estem plenament adaptats a la vida australiana. Llavors, ens veiem en força de poder explicar que em fet, que fem i que farem en un futur proper. Ensenyar-vos que visitem, que aprenem, com ens va i si mai teniu dubtes, fer-vos de consellers, encara que no som experts, ho intentarem.

On som ara mateix?

Doncs ara ens trobem a Brisbane, Queensland, Austràlia. Aquesta regió és gegantina i és la tercera ciutat més gran d’Austràlia.

Quina curiositat podem destacar d’Austràlia?

Bufff… és dificil destacar una sola cosa, primer hem de dir que hi ha el doble de kangaroos que de persones vivint al continent, pero per mi, pel Carles, m’agrada molt la dinàmica que hi ha amb les begudes alcohòliques.

Primer de tot l’has d’adquirir al Bottle shop (al costat dels supermercats pero no dintre). Amb la teva identificació a mà. Ara bé, una mica cara per les taxes del govern. Pero aixo és per omplir. La curiositat és que gairebé el 100% dels bars/restaurants et deixen portar la teva beguda de casa. Un punt molt important i que ens hem acostumat i voldriem que hi fos a casa.

Per la Eva, podem resumir-ho en que anar descalç pel carrer, supermercats, parcs… és el pa de cada dia dels australians (nosaltres ho hem provat eh!)

Ho recomanem?

Cangur

És molt dificil de recomanar. Si voleu fer-ho, no ho deixeu escapar. És una gran experiència, segurament la que us canviarà la vida, per no dir la millor.

Costa molt deixar-ho tot, canviar-ho tot i estar lluny, sols i depenen només de nosaltres.

Fa poc, en Carles va visitar Sydney durant tres dies i va trobar-se una familia catalana (records!!!) i li va encantar una frase que li van dir: Mires fotografies d’Austràlia i és màgic, pero quan ho veus amb els teus propis ulls, no t’ho creus.

Bé, aqui ens teniu, obrir aquest espai és difícil de gestionar ja que molts dies no tenim temps ni per veure’ns a nosaltres, pero intentarem explicar-vos coses interessants, viatges i curiositats. Primer de tot, què us agradaria saber?

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *