Aviat farà un any de l’aventura

Sembla mentida, fa un any estava preparant el Nadal amb la familia i els amics, gaudint dels moments que quedaven per volar a Austràlia i ara estem segurament a l’equador de tota aquesta aventura.

Avui, et pares un moment, t’enrecordes d’on erets fa un any i valores l’any. Si, fa un any estava a Andorra comprant regals i menjar amb els meus avis i el meu tiet Jordi. Si, crec que és una tradició que aquest any he fallat, bé, he fallat a la meva àvia que sempre ho espera amb candeletes.

Respirem i comencem a comptar dies, si, aproximadament 365 dies d’aquesta aventura que toca col·locar en el seu lloc.

Molts penseu que estic a Austràlia perque l’Eva vol estar aquí, bé, no és aixi, som aqui per decisions de parella, de parella madura que s’estima un a l’altre, per poder ser persona has d’explorar, has de compartir i has de saber que tot el que fas es queda per tu, no per ningú més.

Vaig arribar a Austràlia amb un nivell d’English de vergonya, bé, mai havia mostrat cap estimulació en aprendre una llengua que per mi, ja tenia a l’Eva que ho fa a la perfecció aixo del English. Vaig començar a l’escola i poc a poc vaig anar agafant confiança.

L’idea de trobar feina va tenir fi aviat, vaig trobar una feina al centre de la ciutat a la qual era un esclau per menys sou del que era legal en aquell moment, si, la vaig deixar. Era de renta-plats (una feina molt buscada per estudiants i per gent amb un nivell d’idioma sota 0.

Vam seguir buscant i amb una mica de sort vaig trobar la feina la qual estic actualment, d’ajudant de cuina al Plenty. Un lloc on segurament tindrà un espai del meu cor per tota la meva vida. Són magnifics amb mi i des del primer moment han valorat tot el que hem fet per ser on som i com hi som (parlant bàsicament de la Lluna). Són persones, persones que s’estimen i que fan les coses perque els agrada fer-ho.

A data d’avui hem descobert els voltants de Brisbane (que si ho mireu al mapa no és pas petit, és com tota la provicina de Lleida i encara estareu en alguna zona de Brisbane) i he visitat Sydney, la senyora Eva ha visitat WhitSundays i ara anirà a Melbourne.

A data d’avui estem contents de la situació que tenim encara que ens agradaria oblidar ràpid el que va passar amb la Lluna i que ara ja ho hem superat.

La llengua ja no és un problema i podem dir que puc conversar sense problemes amb tothom. Que trobem a faltar casa, familia i amics? Clar que si, pero també vivim al moment i tenim la gran sort de apart de ser parella desde farà 10 anys (més de 10 actualment), també som amics, segurament els millors i aixo fa que la relació funcioni molt i molt bé i si tens la familia i als amics amb tu, que més necessites?

És fa dificil estar lluny, per no dir gairebé en un altre planeta, pero sabem que és una cosa que tard o d’hora s’acabarà i estarem un altre cop repetint Nadals amb la familia i els amics.

Jo, personalment, Carles Rabadà, estic en un moment de la vida que no demano res més que seguir com avui. Amb la meva familia, fent cosetes que ens fan feliçots i amb un somriure d’orella a orella cada moment, perque és com ens agrada ser, feliços i divertits.

La valoració final és una barreja de sentiments, una barreja de saber que ha costat molt arribar fins aqui pero que encara queda molt. Aquest 2018 arriben nous reptes i segurament els superarem tots, un rere l’altre, ja que junts som imparables.

Ah, vull tornar a agraïr a tothom que va col·laborar en el meu regal dels 30 anys ja que em vau fer plorar molt. Va ser un dia molt feliç perque vaig notar tenir-vos aprop meu, i cada cop que us trobo a faltar, obro el llibre i us tinc amb mi, una mica més aprop i només per mi.

No deixeu mai de fer el que de veritat voleu fer ja que si no, sempre ho tindreu a la memòria i el problem ve quan heu d’acabar amb el somni, que no ho voleu fer.

Gaudiu del nadal, del final d’any i aviat ens abraçarem, o no, pero tingueu el somriure que teniu quan em veieu caminar pel carrer i dic alguna tonteria, que aquell és el de veritat, el que us fa ser feliçots.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *